Check in
Check-in vindt plaats bij Omoda boutique, gelegen op de begane grond en is op dag van aankomst mogelijk tot 17.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Daarbuiten hebben we een digitale sleutel die je per mail ontvangt na betaling. Vanaf 10.00 uur 's ochtends staat er wel een heerlijke cappuccino bij de Omoda boutique voor u klaar en kunt u indien gewenst uw bagage afgeven. Indien uw kamer al gereed is, mag u uiteraard ook eerder in-checken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Check-in op maandag of na 18.00 uur
Mocht u na 18.00 uur 's avonds willen inchecken, dan is dat een mogelijkheid, maar dan hebben wij v.t.v. nog graag even telefonisch contact en bent u verplicht om vooraf online in te checken. U ontvangt dan de digitale check-in instructies per WhatsApp. De betaling dient vooraf te zijn voldaan en tevens bent u verplicht om de gevraagde gegevens online in te vullen voor aankomst.

Check out 11:00 uur

Annuleringsvoorwaarden
Niet-restitueerbaar tarief: de overnachting kan niet worden gewijzigd of geannuleerd worden.

Restitiueerbaar tarief: de overnachting kan tot 7 dagen voor aankomst geannuleerd worden. Doet u dat niet, dan betaalt de u de totaalprijs van de reservering als u annuleert binnen 7 dagen voor aankomst.