Hotel meets Fashion, Friends, Food & Drinks

Van
29 jul
Tot
31 jul
Zoek en
Boek nu

Quality time met je hubby of BFF?

It's the best of both worlds! Bij ons kan je namelijk komen slapen én shoppen. Cozy Pillow ligt pal in het centrum van Utrecht en dat betekend dat je overal écht zo bent. De leukste hotspots zijn wandelend te bereiken en het centrum bruist van de gezelligheid en fijne winkels.

En shoppen begint bij House of Fred. Onze multibrandstore die onder Cozy Pillow zit, in één en hetzelfde pand. Boek je ons House of Fred. arrangement, dan krijg je ook nog eens €100,- shoptegoed cadeau!

‘FASHION MEETS HOTEL, FOOD & BEAUTY’:

- 1 overnachting in Cozy Pillow hotel
- 2 gangen diner bij Seasalt Saloon op locatie
- Ontbijt van Anne & Max
- Private personal shopping bij House of Fred met stijladvies €100 shopbudget totaal
- Netflix tot in de late uurtjes
- Quality time

TOTAAL KOSTEN VOOR 2 PERS.: € 299,95

Ontdek Seasalt Saloon

Middenin Utrecht, uiteraard op loopafstand van ons hotel, vind je Seasalt Saloon. By far de plek in Utrecht om vis te gaan eten. Beide eigenaren leerden het vak van jon Sistermans en werkten samen bij gerenommeerde restaurants als de Marienhof en Wilhelminapark. Daarna kookten ze de sterren van de hemel in de mooiste restaurants die Nederland rijk is. Nu hebben hun krachten zich herenigd in Seasalt Saloon waar ze zonder gedoe en poespas jou laten genieten van de beste vis, mooie dranken en sterke verhalen.


1/2

Madeleine Bar l Bistro

De menukaarten van Madeleine Bar l Bistro worden met zorg samengesteld door Chef kok Rik de Jonge. Madeleine serveert u klassieke Franse bistro gerechten in een eigentijds jasje. In de keuken worden uitsluitend dagverse seizoensproducten gebruikt, waardoor onze kaart met de dag kan wisselen.

2/2

Sea Salt Saloon

Dé visbistro waar je, midden in utrecht,elk seizoen gezellig geniet van verse en verantwoord gevangen vis, een sterke selectie bijpassende drankjes en minstens zo sterke verhalen!

5% korting Claim