Hotel meets Fashion & Carmel Market

Zoek en
Boek nu

Quality time met je mama of BFF?

Ons House of Fred arrangement is terug in een gloednieuw jasje! De mooiste collecties hangen klaar in de rekken bij House of Fred. Dé multibrandstore voor de ondernemende en sprankelende vrouw. Bij ons kan je niet alleen shoppen, maar ook blijven slapen in één van de zes luxe kamers. Alles onder één dak in hartje centrum van Utrecht.

Wij ontvangen jou samen met je vriendin, (schoon)zus of (schoon)mama aan de hoge bar bij House of Fred met een goede cappuccino. Na de check-in heb je een Private Personal Shopping sessie met stijladvies én € 100,- shoptegoed voor jullie samen. Na het shoppen is het tijd om te borrelen bij onze buren van Bar Cava en aansluitend te dineren bij één van Utrechts nieuwste hotspots Carmel Market.

FASHION MEETS HOTEL
- Ontvangst in House of Fred met koffie of cappuccino
- Private Personal Shopping sessie + € 100,- shop tegoed totaal
- Een heerlijk glas Cava die de show steelt bij Bar Cava
- Diner bij Utrechts nieuwste hotspot Carmel Market
- Overnachting in één van de zes luxe kamers aan de Steenweg

Christmas is around the corner gorgeous!

TOTAAL KOSTEN O.V.B. VOOR 2 PERS.: € 299,95

Ontdek Carmel Market

Je zintuigen staan op scherp. Het lijkt wel of de wereld hier uit meer kleur en geur bestaat. Er is aanbod in overvloed, uit alle windstreken van de oude Levant. Overal is iets te zien, je weet niet waar je kijken moet.

Het is Carmel Market, de plek waar smaken, geuren, kleuren en mensen samen komen. Hier gaan we doen waar juist nu enorm veel behoefte aan is, brood breken met familie en vrienden.

1/1

Carmel Market

Carmel Market is één van de populairste en de meest levendige markt van Tel Aviv. Deze markt vormt de bron van de inspiratie voor Carmel Market als restaurant.

Hoewel Tel Aviv het startpunt van onze culinaire reis is, is dit zeker niet de eindbestemming. We noemen onze keuken ‘Modern Middle Eastern Mediterranean’, een keuken die het gehele Levant gebied beslaat.

Tel Aviv representeert deze keuken op een vooruitstrevende manier; ‘Where East meets West’, waar traditie en de nieuwe wereld samen blenden.

5% korting Claim